loading...

Moderna kuća u okolici Rovinja

Status Na prodaju
Minimalistička vila sa bazenom, ravnim krovom i velikim otvorima u prirodnom okruženju na svega 25 minuta vožnje do Rovinja raspolaže s tri spavaće sobe, tri kupaonice i prostranim dnevnim boravkom.

 

171 m2

Kuća

 

792 m2

Zemljište

 

3

Spavaće sobe

 

579.000 €

Cijena

 

A+

En. certifikat

 

20730

Oznaka

Ključne osobine

  • 3 Spavaće sobe | 3 Kupaonice | 2 WC-a | 6 Ležaja
  • Parkiralište za četiri automobila
  • Ljetna kuhinja 22,96 m2
  • E. Certifikat A+
  • Skimerski bazen 34,00 m2
  • Podno grijanje na dizalicu topline
 

Opis

Minimalistička vila sa bazenom, ravnim krovom i velikim otvorima u prirodnom okruženju na svega 25 minuta vožnje do Rovinja raspolaže s tri spavaće sobe, tri kupaonice i prostranim dnevnim boravkom.

Ova suvremeno dizajnirana vila površine 170 četvornih metara odlikuje se minimalističkim, ravnim linijama, čineći je pravim izborom za ljubitelje moderne arhitekture. Vila se sastoji od prostranog dnevnog boravka, kuhinje sa otokom i blagovaonice, tri spavaće sobe sa en suite kupaonicama, dva wc-a i spremišta.

Eksterijer je hortikulturalno uređen te se uz bazen nalazi sunčalište i ljetna kuhinja s kaminom gdje uvijek možete pronaći udoban kutak za ispijanje kave, čitanje ili opuštanje u ugodnom društvu. Sustav smart house omogućuje lagano upravljanje grijanjem i hlađenjem putem mobilne aplikacije, a dodatna pogodnost ove nekretnine je punjač za električna vozila na parkiralištu za čak četiri automobila.

Lokacija

Na geografskom sjecištu alpsko-srednjeeuropskog i dinarsko-mediteranskog područja, sa svojom šumovitom planinom Učkom, dolinama, brežuljcima, rijekama i izuzetnom obalom - smjestila se nezaboravna Istra. Mirno i spokojno okruženje u Istri, gdje se nalazi kuća, nudi brojne prednosti:
More | Plaža 25 km
Usluge | Kafić ili bar 800 m - Osnovna škola 800 m - Vrtić 800 m
Sport i zabava | Slap i jezero Zarečki krov 17 km - Adrenalinski park Glavani 19 km
Mjesta u blizini | Svetvinčenat 13 km - Pazin 13 km
Promet | Ulaz na autocestu 3 km - Zračna luka Pula 39 km
Zanimljivosti | Jama Feštinsko Kraljevstvo 7 km - Pazinska jama 15 km

Eksterijer

Smještena na rubu naselja, ova prizemna minimalistička vila s bazenom, ravnim krovom i prostranim otvorima, nalazi se u prirodnom okruženju, samo 25 minuta vožnje od Rovinja i najbliže plaže.

slika
Pogled iz jugoistoka
slika
Pogled iz sjeveroistoka
slika
Pogled iz sjeverozapada

Interijer

Vila se sastoji od prostranog dnevnog boravka, kuhinje sa otokom i blagovaonice, tri spavaće sobe sa en suite kupaonicama, dva wc-a i spremišta.

slika
Glavni ulaz
slika
Dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom

Natkrivena terasa

Iz dnevnog boravka izlazi se na natkrivenu terasu s ljetnom kuhinjom i kaminom, gdje uvijek možete pronaći udoban kutak za ispijanje kave, čitanje ili opuštanje u ugodnom društvu.

slika
Južna fasada
slika
Terasa se nastavlja na bazen i prostrano sunčalište, pružajući savršeno mjesto za opuštanje i uživanje na otvorenom.

Prilozi

Situacija
kompas
prilog
Tlocrt
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
463.200 €
Neto cijena
115.800 €
PDV 25%
579.000 €*
Ukupna cijena s PDV-om 25%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail