loading...
FANTASTIČAN POGLED NA MORE

Rovinj, prekrasan stan uz rivu

Status Na prodaju
Rustikalno uređen stan u samom centru Rovinja raspolaže s čak četiri spavaće sobe, a posebno dojmljiv je prostrani dnevni boravak iz kojega se kroz čak tri prozora pruža pogled na more.

 

91 m2

Stan

 

4

Spavaće sobe

 

2

Kupaonice

 

550.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10669

Oznaka

Ključne osobine

  • Izvrsna lokacija u blizini brojnih sadržaja
  • Pogled na more
  • 4 Spavaće sobe | 2 Kupaonice
  • 4. kat + Potkrovlje
  • Temeljito obnovljeno 2002. g.
  • Etažni elaborat - Uporabna dozvola
 

Opis

Rustikalno uređen stan u samom centru Rovinja raspolaže s čak četiri spavaće sobe, a posebno dojmljiv je prostrani dnevni boravak iz kojega se kroz čak tri prozora pruža pogled na more. Stan se proteže kroz 4. kat i potkrovlje srednjovjekovne kamene kuće smještene na prestižnoj lokaciji između rive i glavne trgovačke ulice Carere. Sadašnji vlasnici su stan temeljito obnovili 2002. godine u rustikalnom stilu, ostavivši vidljive prekrasne kamene zidove i drvene grede koje svjedoče o prošlim stoljećima. Ugođaju toplog obiteljskog doma doprinose i veliki tradicionalni kamin kao i drveni podovi iz masivnog parketa.

U stanu se može smjestiti osmeročlana obitelj – na raspolaganju su dvije spavaće sobe s odvojenim krevetima i dvije spavaće sobe s bračnim krevetima.

Ovaj stan nudi fantastično iskustvo života na izvanrednoj lokaciji uz samo more u jednom od ljepših gradova na Mediteranu, a uređen je na tradicionalan način koji će vas prisili da usporite životni tempo te u odabranom društvu uživate u čaši vina i pogledu na more.

4. kat

U sklopu ovog kata, površine 61,80 m2, se nalaze dnevni boravak s blagovaonicom, kuhinja, jedna spavaća soba, spavaća soba s kupaonicom, jedna kupaonica, hodnik i jedna ostava.

slika
Dnevni boravak s blagovaonicom
slika 
slika 
slika
Pogled na južnu luku
slika 
slika 
slika
Kuhinja
slika 
slika
Spavaća soba
slika
Kupaonica
slika 
slika 
slika
Soba s kupaonicom
slika 
slika 

Potkrovlje

U potkrovlju od 28,70 m2, dvije ugodne spavaće sobe pružaju oazu udobnosti, gdje se noć obavija zvucima mora, stvarajući nježnu simfoniju za opuštanje i san.

slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Pogled na otok Sv Katarina
slika 

Prilozi

Etažni elaborat
4. kat
kompas
prilog
Etažni elaborat
Potkrovlje
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
550.000 €
Cijena
16.500 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
566.500 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail