loading...
USKLAĐENO S AMBIJENTOM

Suvremena kuća u centralnoj Istri

Status Na prodaju
Suvremena prizemnica koja se nenametljivo uklopila u miran, seoski ambijent središnje Istre donosi lagani, svježi dizajn s primjesom skandinavskog stila.

 

165 m2

Kuća

 

999 m2

Zemljište

 

3

Spavaće sobe

 

590.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20749

Oznaka

Ključne osobine

  • 3 Spavaće sobe │ 4 Kupaonice │ 6 Ležajeva
  • Bazen │ 37,26 m2
  • Početak izgradnje 2022. g. │ Planirani završetak izgradnje cca. 2023/12. g.
  • Seoski ambijent nedaleko od Žminja
  • Raški zaljev 20 km
 

Opis

Suvremena prizemnica koja se nenametljivo uklopila u miran, seoski ambijent središnje Istre donosi lagani, svježi dizajn s primjesom skandinavskog stila.

Kuća se gradi na sunčanoj, jugozapadnoj padini brežuljka, a prilazni put je izveden s gornje, sjeveroistočne strane dvorišta, gdje se nalazi ulaz u kuću te dva natkrivena parkirna mjesta. Gledajući sa strane ceste, kuća ima relativno nisku siluetu što je postignuto djelomičnim ukopavanjem stražnjeg dijela. Budući da je uz cestu predviđen i paravan sa biljkama penjačicama ne sumnjamo da će se kuća za koju godinu kad biljke porastu posve neprimjetno uklopiti u zeleni krajolik.

Atraktivno osmišljena jugozapadna fasada je čista suprotnost uličnom pročelju, naime krase ju brojni veliki otvori koji povezuju interijer sa zelenim vrtom i terasom bazena. Unutarnji prostor se sastoji od dvije cjeline, od kojih se u većoj nalazi dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinjom, dvije spavaće sobe s kupaonicama i jedna zasebena kupaonica, a u drugom, manjem dijelu kuće se nalazi soba za goste sa vlastitom kupaonicom. Prostrana terasa bazena opremljena je s natkrivenom vanjskom kuhinjom te nudi pogled na zelenilo i stare kuće.

Kuću toplo preporučamo svim ljubiteljima suvremenog dizajna koji žele uživati u svim čarima koje pruža središnja Istra. Izgradnja kuće je u punom zamahu, pa pozivamo zainteresirane da što prije dogovore termin za razgledavanje.

Eksterijer

slika
Jugozapadna fasada
slika
Sve prostorije imaju izlaz na bazen
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Sjeveroistočna fasada
slika
Glavni ulaz

Interijer

slika
Dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom | 47.64 m2
slika 
slika 
slika 
slika
Soba s kupaonicom | 21.55 m2
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
590.000 €
Cijena
17.700 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
607.700 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail